Amikor végig megyünk az utcán, talán feltűnik nekünk egy idő után, hogy mennyire sok olyan nő van, aki festi a körmét valamilyen színnel. Vannak, akik piros, mások rózsaszín, lila, vagy fehér színeket kedvelnek.

Mik azok a színek, amelyek gyakorlatilag biztos, hogy népszerűek, és minden körmösnek remek választást jelentenek? Íme, lássuk a lehetőségeket!

Lila

A lila minden kétséget kizáróan nagyon népszerű, van benne egyfajta mélység és gyönyör, ami együttesen talán nagyon kevés másik színben található meg. Rendkívül fontos, és elengedhetetlen, hogy a mélység igazodjon az öltözetünk egyéb elemeihez.

Rózsaszín

A rózsaszín a lila testvére, viszont nem annyira mély, amellett, hogy szintén nagyon szép, és gyönyörű. Nagyon kevés ember gondolná azt, hogy a rózsaszín is sokak által szeretett és használt pedikűrös szín, pedig így van!

Piros

Akinek a piros egyébként is jó alapszín, annak ez körömszínnek is remekül passzolni fog. A felmérések szerint szintén az igen népszerű színkategóriák egyike.

Fekete

A fekete viszonylag ritka, de akinél beválik, annak igazi különlegesség lesz. Ez a szín mélységet áraszt magából, és nyugalmat – használni is tudni kell, nem mindegy, hogy hogyan állunk a feladatokhoz!

Honnan szerezhetünk gyakorlatilag bármilyen színárnyalatot?

Ehhez egy körmös webáruházba kell ellátogatni. Hosszas elemzés után úgy gondoltuk, hogy minden bizonnyal a MonaBeautyShop lenne talán a lejobb döntés abban az esetben, ha hatalmas színkínálatot szeretnénk elérni. Nézzünk szét a gél lakkjaik között: https://www.monabeautyshop.com/gel-lakk-zsele-lakk-161

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.