A Regöly-Alapítvány

Kuratórium

A Regöly Alapítvány Kuratóriumának tagjai:

Prof. Dr. Sándor József

PhD, FACS egyetemi tanár

Prof. Dr. Karádi István

egyetemi tanár, az MTA doktora, a Semmelweis Egyetem dékánja, klinikaigazgató

Prof. Dr. Papp Zoltán

egyetemi tanár, az MTA doktora, Maternity Magánklinika igazgatója, szülész-nőgyógyász, humán genetikus, egészségügyi menedzser

Prof. Dr. Darvas Katalin

egyetemi tanár, intenzív terápia, Semmelweis Egyetemem I. sz. Sebészeit Klinika, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika professzora.

Dr. Vörös Attila

c. egyetemi docens, sebész

Dr. Telek Géza

PHD, Semmelweis Egyetem sebészeti oktató csoport, főorvos Egyesített Szent István és Szent László Kórház