Hírek - Először adták át a Regöly díjakat

A Semmelweis napi ünnepségsorozat keretében idén először adták át a Regöly- díjakat. A Professzor Dr. Regöly-Mérei János Alapítvány – pályamunkák alapján- a legjobb 35 év alatti orvost és orvostanhallgatót ismerte el. Dr. Stangl Rita és Dr. Lukász Péter megosztva nyerte el orvos kategóriában az első díjat és a vele járó 250-250 ezer forintot, míg az orvostanhallgató kategóriában Ender Gábor hatodéves egyetemista pályamunkája bizonyult a legjobbnak, ő a díj mellett 150 ezer forintot vehetett át. A Regöly Alapítvány célja, hogy megkeresse, felkarolja és a médiában is bemutassa a tehetséges fiatal orvosokat és medikusokat. A Regöly Alapítvány kurátorai és szakmai bizottsága szerint kimagaslóan magas színvonalú pályázatok érkeztek be, ezért az összes orvos és orvostanhallgató különdíjakat vehetett át, amelyet többek között a Konemara Consulting, az Akadémai Kiadó, a Semmelweis Kiadó, az Orvosi Hetilap és a Sine Morbo magazin ajánlott fel. Az alapítvány képviselője Regöly-Mérei Krisztina elmondta: nagy eredmény és még nagyobb öröm, hogy már az első évben ilyen sok és értékes pályamunka született. Prof. Dr. Karádi István a Regöly Alapítvány kurátora pedig a díjátadó után úgy fogalmazott, hogy Regöly Alapítvány egy nagyon jól kidolgozott támogatási rendszer, mert valóban lehetőséget ad a fiatal tehetséges orvosok, kutatók erkölcsi és anyagi támogatására és erre most nagy szükség van.
 
hirado.hu

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video megtekintése

Hírek, események

REGÖLY PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2015 Ötödik alkalommal hirdet pályázatot a Professzor Dr. Regöly-Mérei János Alapítvány. Az alapítvány célja, olyan orvosok és orvostanhallgatók díjazása, akik kimagasló szakmai tudásukkal, méltón viszik tovább Dr. Regöly-Mérei János munkásságát és ápolják emlékét. A pályázat díjazottjait anyagilag, erkölcsileg és szakmailag is támogatni kívánjuk.

Átadták Regöly-díjat fiatal orvosoknak és orvostanhallgatóknak Budapest, 2012. június 30., szombat (OS) - Második alkalommal kapják meg fiatal orvosok és orvostanhallgatók a 750 ezer forintos összdíjazású Regöly díjat.

Ismét meghirdette fiatal orvosoknak szóló pályázatát a Regöly Alapítvány Budapest, 2011. november 24., csütörtök (MTI) - Ismét meghirdette a fiatal orvosoknak szóló pályázatát a Professzor Dr. Regöly-Mérei János Alapítvány; a második alkalommal közzétett felhívás fő témaköre a rákkutatás és a transzplantáció - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Először adták át a Regöly díjakat A legjobb 35 év alatti orvost és orvostanhallgatót jutalmazták az idén először kiosztott Regöly-díjjal a Semmelweis napi ünnepségsorozat részeként - közölte a Professzor Dr. Regöly-Mérei János Alapítvány.

Adományozó Ünnepség Adományozó Ünnepséget tartottak a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában. Az esemény díszvendége volt Dr. Réthelyi Miklós miniszter és felesége.

Adományozó Ünnepség A Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában (1088 Budapest, Mikszáth tér 5.) Adományozó Ünnepséget tartanak december 9.-én,14 órakor.

Professzor Dr. Regöly-Mérei János Alapítvány

CéljainkTámogatókSzakmai bizottságKurartóriumJelölésekDíjkiosztóElérhetőség
ElőadásokPublikációkDíjazotti kategóriákSajtószoba

Honlapfejlesztés: A honlapot készítette és üzemelteti: a Konemara Consulting Kft.